Wysłany: 2010-03-03, 16:05 Dział akustyka.-Dlaczego go nie ma?
Zarejestrowałem się dziś na forum ale jestem zawiedziony bo nie ma działu Akustyka gdzie można się spytać jak naprawić głośnik lub radio itd..jestem bardzo rozczarowany
Jeżeli nie ma takiego działu to proszę o utworzenie
a jeśli jest podobny to proszę o przesłanie linku
Dziękuję i pozdrawiam
Głośnik1234@@
_________________ Posiadam:Zodiak DSS402,kolumnę ZgC-50-8-581,miniwieżę LG LM-M140 i na razie tyle
a nie wystarczy dział audio? poza tym co ma radio do akustyki???
[ Dodano: 2010-03-03, 16:43 ]
może jeszcze dodamy podział na radia, radyjka itd? człowieku zastanów się troszkę zanim coś napiszesz a najlepiej najpierw poszukaj.
Spokojnie
W każdym razie taki dział może i był w początkach forum.
W początkach forum w ogóle było tu mnóstwo działów. Dopiero po jakimś czasie istnienia z nich zrezygnowano, bo było ich za dużo, i zrobiono kilka ogólniejszych.
Głośnik1234@@ napisał/a:
Jeśli ci pomogłem,kliknij:Pomógł
Jeśli ci nie pomogłem,kliknij:Pomógł
Jeśli mi się nie chce ci pomagać,co ci szkodzi?kliknij:Pomógł
Ekhm. Na tym forum nie ma tej funkcji xD
Poza tym jeśli dobrze pamiętam max podpis to 2 linijki zmień, sam zanim każą ci to zrobić
jestem zawiedziony bo nie ma działu Akustyka gdzie można się spytać jak naprawić głośnik lub radio itd.
Nie rozumiem co ma wspólnego akustyka z naprawą RTV... . Poza tym od tego już jest dział "Serwis urządzeń elektronicznych", wszystkich urządzeń, w tym również audio
end Stały bywalec third eye
Wysłany: 2010-03-09, 08:16
Myślę, że dział Audio jest wystarczający, tam można dyskutować spokojnie od cd, wzmacniacza po kolumny, zwrotnice i same głośniki, a w razie naprawy sprzętu fabrycznego jest dział RTV.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum