Wysłany: 2010-01-04, 19:41 Jeszcze nie dostałem styczniowego numeru
Jeszcze nie dostałem prenumeraty ze styczniowym numerem. Zwykle numery dochodziły kilka dni przed miesiącem którego dotyczyły. Jako, że ostatnie dni Grudnia to Święta, to rozumie, że poczta nie działa. Jak tam u was, dostaliście?
Ja dostałem, ale odnoszę dziwne wrażenie, ze grudniowej nie dostałem wcale
Nie chciało mi się robić afery, kupiłem sobie w kiosku
Jak zapłaciłem to chciałbym mieć w prenumeracie, ale po prostu nie wiem czy ten 12 numer nie spadł gdzieś za biurko, albo go gdzie nie wcisnąłem nie wiadomo gdzie
Ja też jeszcze nie otrzymałem. Ale z tego co pamiętam, w styczniu to normalne. Zwykle faktycznie są wysyłane przed 1. ale trzeba pamiętać o obciążeniu poczty oraz o tym, że AVT mogło nie pracować w tym okresie, w którym standardowo robiło wysyłki.
Od dawna. Wystarczy się zalogować, login to numer prenumeraty.
Dream Nowy na forum
Wysłany: 2010-01-28, 20:17
Pikczu napisał żeby ściągnąć PDF'a. Po co? Prenumerata jest opłacona - więc i gazetka przyjść powinna. Poza tym co wersja papierowa to papierowa.
Swoją drogą... zastanawiam się nad prenumeratą, jak to jest z tymi pdf'ami? Można pobierać archiwalne nr za friko? Wiem że zamówić wraz z prenumeratą można za 1zł.
Właśnie chyba nie za bardzo, bo wcześniejsze numery szły przez taki pożałowania godny czytnik Zino Reader. Dzięki tej technologii w praktyce przez półtora roku nie miałem e-prenumeraty.
Swoją drogą, doszły wam już numery z lutego? Zamówiłem EP+ i kilka numerów archiwalnych i nie mogę się już doczekać na paczkę:D
Dream,
Obawiam się, że archiwalnych pdf nie dostaniesz za 1zł, bo ich po prostu nie ma.
są archiwalne edw za 1zł w papierze, ale i to juz nie takie archiwum (najstarszych numerów nie ma)
dostajesz dostęp jako prenumerator do sporej ilości artykułów do pobrania za darmo, ale całe numery to to nie są
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum