Istnieje grupa kont utworzonych, lecz nie aktywowanych. Konta nie aktywowane, utworzone więcej niż przeszło miesiąc temu zostają zlikwidowane, młodsze konta będą natomiast aktywowane.
Wysłany: 2008-05-18, 12:27
MichalKaszuba napisał/a:
Proponuję również usunąć konta użytkowników którzy np od roku nie napisali ani jednego postu.
Nie wiem czy to dobry pomysł , bo są użytkownicy co tylko czytają posty a ich nie piszą , chyba że ,jeszcze się sprawdzi czy przez rok nie napisała postu i nie był na forum zalogowany
Ktoś mądrzejszy ode mnie powiedział kiedyś "Błogosławieni, którzy nie mając niczego do powiedzenia, nie oblekają tego w słowa". Dlatego nie postrzegałbym użytkowników, którzy niczego nie piszą, jako kandydatów do likwidacji ich kont. Poza tym co stanie się z postami, czasem pewno wartościowymi, użytkowników którzy kiedyś pisali a potem się przez rok nie logowali?
Mam nadzieję że administratorzy wezmą takie przypadki pod uwagę.
Ale czy ktoś w ogóle pytał nas o zdanie? Ten temat miał być tylko informacją.
Jakby co to ja już napisałem, mam na rok spokój
Pozdrowienia.
end Stały bywalec third eye
Wysłany: 2008-05-18, 13:13
Kasowane będą tylko konta nie aktywowane.
ZbeeGin [Usunięty]
Wysłany: 2008-05-18, 15:09
jejek napisał/a:
Poza tym co stanie się z postami, czasem pewno wartościowymi, użytkowników którzy kiedyś pisali a potem się przez rok nie logowali?
Posty będą widoczne w dalszym ciągu. Zatem proszę się o nie nie martwić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum